Pijltje omhoog
⬅️

Regatta jongens jassen

Als je op zoek bent naar kwalitatieve en stijlvolle jassen voor jongens, dan zijn Regatta jongens jassen een uitstekende keuze. Regatta is een gerenommeerd Brits merk dat bekend staat om haar hoogwaardige outdoor kleding en accessoires voor het hele gezin. Met een ruim assortiment aan jassen voor jongens, ben je verzekerd van een perfecte mix van comfort, functionaliteit en mode.


Een overzicht van alle jongens Regatta jassen. Vergelijk deze 16 Regatta jassen van 1 betrouwbare webshops op model, prijs en maat. Hierdoor vind deze jassen voor de beste prijs en sale.

Fleece jassenRegenjassen
Filter
16 resultaten:
Bekijk ook

Waterdicht en ademend

Regatta jongens jassen zijn ontworpen om zowel waterdicht als ademend te zijn. Dit betekent dat je kind beschermd is tegen regen en wind, maar dat de jas ook voldoende ventilatie biedt om te voorkomen dat hij gaat zweten. Met de gepatenteerde Isotex en Hydrafort technologieën van Regatta ben je er zeker van dat de jassen waterdicht zijn, zelfs bij de zwaarste regenbuien. Bovendien zijn veel van de jassen voorzien van een waterafstotende coating, waardoor water van het oppervlak parelt en afrolt.

Warm en comfortabel

Naast bescherming tegen regen en wind, bieden Regatta jongens jassen ook voldoende warmte voor de koudere maanden. Veel jassen zijn uitgerust met Thermo-Guard isolatie, een synthetisch materiaal dat zorgt voor uitstekende warmte zonder dat de jas zwaar wordt. Daarnaast hebben sommige modellen een uitneembare fleece voering, zodat je kind de jas het hele jaar door kan dragen. De verstelbare capuchons, mouwen en zomen zorgen voor een optimale pasvorm en extra comfort tijdens het dragen.

Stijlvol en praktisch

Regatta jongens jassen zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en modern. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, designs en modellen, zodat je altijd een jas kunt vinden die bij de persoonlijke stijl van je kind past. Bovendien zijn veel jassen voorzien van handige zakken, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant, voor het opbergen van kleine spullen zoals sleutels, telefoon en portemonnee. De jassen zijn ook eenvoudig te onderhouden en kunnen gewoon in de wasmachine worden gewassen, waardoor ze er altijd fris en schoon uitzien.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige, stijlvolle en betrouwbare jas voor je kind, zijn Regatta jongens jassen de ideale keuze. Met een uitgebreid assortiment aan modellen, kleuren en maten vind je ongetwijfeld de perfecte jas voor jouw zoon. Ontdek het volledige aanbod aan Regatta jongens jassen op onze website en ervaar zelf de kwaliteit, functionaliteit en stijl die dit gerenommeerde Britse merk te bieden heeft.