Kledingwinkel.nl is het fashion platform voor dames, heren en kinderkleding

Over ons

Kledingwinkel.nl is het one stop shopping platform voor het hele gezin. Kledingwinkel.nl verandert de manier waarop wij kleding kopen. Dat gaat verder dan alleen een platform dat producten van verschillende online shops verzamelt. Wij willen je inspireren en connecten met de modemerken die perfect bij jouw passen. Zodat jij je goed voelt, want zelfvertrouwen is de beste outfit!

“Wij willen je inspireren en connecten met de modemerken die perfect bij jouw passen. Zodat jij je goed voelt, want zelfvertrouwen is de beste outfit!”

Get Inspired…

Het doel van Kledingwinkel.nl is om zowel man, vrouw als kind te inspireren en te helpen met de keuze van zijn kleding. Maar ook voor de laatste modetrends, beauty advies en uiteraard stylingtips kun je bij Kledingwinkel.nl terecht. Zo krijg je van alle kanten passend advies bij jouw stijl. Zo geven wij handige en leuke tips aan de hand van vlogs & blogs en stellen onze editors samen met stylisten en influencers verrassende outfits samen. Zodat shoppen voor jou nog makkelijker maar vooral leuker word! Maar ook via onze socials houden we je 24-7 op de hoogte van alles wat er toe doet op fashion-gebied.

Kledingwinkel.nl Logisch toch!

Wij geloven niet in slaafs de mode volgen. Bij ‪Kledingwinkel.nl omarmen we diversiteit. We willen iedereen helpen zijn eigen stijl te ontdekken.‬‬‬‪‪‪ ‬‬‬‪‪‪Dit kunnen we doen door de inzet van ons brede netwerk aan onafhankelijke ‪mode (web)webwinkels en duizenden dagelijks wisselende kledingstukken die wij presenteren op Kledingwinkel.nl

Kledingwinkel.nl verkoopt zelf dus geen artikelen, maar linkt door naar andere (web)winkels. Daarom kun je niet direct op de website van Kledingwinkel.nl bestellen. Maar zoek op Kledingwinkel.nl naar je favoriete items en je word doorgestuurd naar de webwinkel die dit artikel tegen de laagste prijs en tegen de beste voorwaarden aanbied.

#Love it, Wear it, Share it!

Deel jouw stijl @kledingwinkel_nl en word uitgelicht op onze social channels en maak kans op 150 euro shoptegoed. Tag jij ons ook?

Mis nooit meer iets!