Kledingwinkel.nl is het fashion platform voor dames, heren en kinderkleding

Adverteren

Connect with us…
We bieden premium kleding (web)winkels de mogelijkheid om hun collectie op een eenvoudige en snelle wijze aan te bieden op Kledingwinkel.nl. Hiermee zorgen wij voor hoogwaardig verkeer en meer verkopen voor jou organisatie. Ben je van mening dat jouw producten een aanvulling zijn voor ons platform? Stuur dan een berichtje naar: partners@kledingwinkel.nl. Wij nodigen je graag uit voor een opstartmeeting.

Brand connections!
Naast het integreren van producten op Kledingwinkel.nl zijn er verschillende mogelijkheden voor het vergroten van de naamsbekendheid van je webwinkel. Dit kan in de vorm van branded content, exclusieve kortingscodes/winacties en of dedicated mailings.

Social campaigns
Kledingwinkel.nl werkt samen met bekende Nederlandse fashion influencers. Om het bereik te vergroten en (nieuwe) klanten te inspireren is het mogelijk om bij Kledingwinkel.nl een op maat gemaakte influencer campagne af te nemen. Hiermee creëren wij samen met vooraf geselecteerde influencers unieke content die op zowel ons platform als jullie eigen kanalen gebruikt kan worden.

Hebben we je interesse gewekt? Daag ons gerust uit, we denken altijd mee!

#Love it, Wear it, Share it!

Deel jouw stijl @kledingwinkel_nl en word uitgelicht op onze social channels en maak kans op 150 euro shoptegoed. Tag jij ons ook?

Mis nooit meer iets!