Kledingwinkel.nl is het fashion platform voor dames, heren en kinderkleding

De schoudervulling maakt een comeback!

Schoudervulling voor vrouwen bestaat al sinds de jaren dertig en komt eens in de zoveel tijd weer terug in het modebeeld. Vrouwen maken zich er groter en zo ook sterker mee. In de jaren tachtig was de trend op zijn hoogtepunt, maar ook de komende tijd kunnen we er niet meer omheen. Schoudervulling -soms subtiel, soms overduidelijk aanwezig- zul je namelijk in uiteenlopende kledingstukken terugzien: in blazers en jassen, maar ook in vestjes, T-shirts en jurken.

Be ready!
Het is geen wonder dat items met schoudervulling ook op dit moment weer zo populair zijn. Zelfs de meest subtiele varianten weten een casual outfit al naar een hoger niveau te tillen. Zeker weten dat je deze zomer het mouwloze shirt met schoudervulling al vaak voorbij hebt zien komen, die als de moderne variant van het ‘muscle T-shirt’ uit de jaren tachtig gold. Reken er maar op dat je deze winter nog meer fraaie exemplaren voorbij zult zien komen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Styleograph (@thestyleograph)

De gewenste zandloper
Schoudervulling geeft je kleding een smaakvolle, sexy twist. Maar niet alleen dat: schoudervulling maakt je schouders breder en geeft zo ook je kleding automatisch een betere pasvorm en je lichaam die mooie balans die we ook wel de zandloper noemen. Schoudervulling kan door vrijwel elk figuurtype worden gedragen, maar is voor dames met een wat breder onderlichaam dé manier om deze balans te creëren.

#Love it, Wear it, Share it!

Deel jouw stijl @kledingwinkel_nl en word uitgelicht op onze social channels en maak kans op 150 euro shoptegoed. Tag jij ons ook?

Mis nooit meer iets!