Kledingwinkel.nl is het fashion platform voor dames, heren en kinderkleding

Floris van Bommel X Big Green Egg

Floris van Bommel X Big Green Egg

Big Green Egg en schoenfabriek van Bommel slaan de handen ineen en lanceren deze overheerlijke rokerig groene sneaker! Vrienden en familie hangen rond in de tuin, het weer is perfect, de drank smaakt goed en de Big Green Egg staat te roken. Welke schoen past daar perfect bij? Volgens Floris en zijn ontwerpteam kan dat alleen de Floris van Bommel 16273 big green floris zijn!

De ultieme sneaker voor BBQ-freaks!
Je wordt tegenwoordig doodgegooid met collaborations tussen modemerken en andere bedrijven. Maar aangezien De Big Green Egg een ware hype is in Nederland, en we op de redactie dol zijn op barbecueën en mooie schoenen! Kunnen we het niet laten, om jullie de ultieme sneaker voor BBQ-freaks te showen! Het design van de schoen is begonnen met een avondje culinair freestylen, aldus van Bommel. Waarbij de vrolijk kringelende rookpluimpjes uit de barbecue, de basis vormde voor de eerste witte kronkelende schetslijntjes die je terugziet komen op de voorvoet en aan de zijkant van de schoen. Naast de herkenbare groene kleur en het logo op de tong. Zijn er tal van verrassende verwijzingen naar de bekende BBQ. Zo zijn de deukjes op het rubberen hielstuk een exacte kopie van de deukjes in de keramische behuizing van de Big Green Egg. Net als de rubberen plug achterop de hiel met een witte ‘F’ erop. Als inspiratie voor de plug is de deksel van de Big Green Egg gebruikt. Net als bij de deksel van de Big Green Egg staat er langs de rand van de plug: ‘Big Green Egg, caution hot’. Je kan nu dus echt één keer op hete kolen lopen! Want een deel van de noppenzool heeft een fel oranje kleur. Verwijzend naar de gloeiende kooltjes in de Big Green Egg! Je koopt deze limited edition sneakers voor 199,99 euro.

Naast sneakers ook leren schort
Naast de sneakers, hebben Floris van Bommel en de Big Green Egg ook een bijpassend leren schort gemaakt, uitgevoerd in groen leer en voorzien van zwart lederen details en stevige metalen studs De groen-zwarte kleur past zowel bij de schoenen als bij de grill. Deze is verkrijgbaar voor 149 euro.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@florisvanbommel)

Beeld: Floris van Bommel

#Love it, Wear it, Share it!

Deel jouw stijl @kledingwinkel_nl en word uitgelicht op onze social channels en maak kans op 150 euro shoptegoed. Tag jij ons ook?

Mis nooit meer iets!