Kledingwinkel.nl is het fashion platform voor dames, heren en kinderkleding

Meest gestelde vragen

Wij proberen voor jou de ultieme shoppingervaring te creëren op Kledingwinkel.nl. Hieronder staan alvast een aantal veelgestelde vragen, om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Maar staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons dan een e-mail met jouw vraag naar redactie@kledingwinkel.nl en we helpen je graag verder!

Kledingwinkel.nl is een online fashion platform waar producten van andere webshops worden verzamelt. De producten worden dus niet door ons geleverd maar door een van onze partners. Voor meer informatie over het retour sturen van artikelen verwijzen wij je door naar de webshops zelf.

Je betaald niet direct aan Kledingwinkel.nl maar aan een van de aangesloten webshops. Per webshop geven we aan de hand van de herkenbare logo's door wat de betaalmogelijkheden zijn. Hierin hebben wij ook de verschillende giftcards (Webshop Giftcard, Fashioncheque, en VVV Cadeaukaart) opgenomen.

Wat leuk dat je interesse heb om te adverteren op ons plaftorm! Er zijn verschillende mogelijkheden om  met ons samen te werken. Naast het integreren van je producten in onze webshop zijn er afhankelijk van het aanbod en budget tal van andere mogelijkheden om onder de aandacht te komen. Dit kan in de vorm van branded content , winacties, dedicated mailings of het beschikbaar stellen van een exclusieve kortingscode.

Alle productinformatie op Kledingwinkel.nl krijgen we aangeleverd door de webshops zelf. Deze informatie halen wij uit de aangeleverde productfeeds die elke nacht door ons worden geupdate. Nu kan het soms voorkomen dat de informatie die wij ontvangen verschilt met de informatie die je ziet op de website van de aanbieder. Het team van Kledingwinkel.nl doet haar uiterste best om dit zoveel mogelijk te voorkomen en waar nodig aan te passen. Maar mocht het onverhoopt toch verschillen. Dan is de uiteindelijke prijs en of maat altijd die op de website van de aanbieder staat vermeld.

Heb je een beschadigd artikel ontvangen of vertoont het kledingstuk binnen korte termijn beschadigingen? Schroom niet en neem direct contact op met de desbetreffende webshop. Kom je er niet uit met de webshop zelf, dan willen wij graag voor je bemiddelen.

#Love it, Wear it, Share it!

Deel jouw stijl @kledingwinkel_nl en word uitgelicht op onze social channels en maak kans op 150 euro shoptegoed. Tag jij ons ook?

Mis nooit meer iets!