Kledingwinkel.nl is het fashion platform voor dames, heren en kinderkleding

Snoop Dogg x G-Star RAW – Say It Witcha Booty

Snoop Dogg x G-Star RAW

Het Nederlandse denimmerk G-Star Raw heeft Snoop Dogg gestrikt voor de nieuwste wereldwijde ‘Hardcore Denim’-campagne. Speciaal voor deze samenwerking maakte hij een custom-made versie van zijn single ‘Say It Witcha Booty’. We zien uiteraard Snoop Dogg, maar het is de ‘booty’ die centraal staat in de clip.

De bekende rapper Snoop Dogg is al dertig jaar een wereldwijd icoon. Na eerdere samenwerkingen met onder andere Pharrell Williams, Afrojack, Jaden Smith, Marc Newson, Eva Shaw, en Henk Schiffmacher. Gaat Snoop Dogg aan de slag voor het Nederlandse denimlabel. Speciaal voor deze ‘Hardcore Denim’-campagne nam Snoop Dogg zijn single ‘Say it Witcha Booty’ opnieuw op en nu gestoken in een G-Star Raw jasje. En dat is een feestje om naar te kijken en luisteren! Met een grote knipoog, aan alle denim booty’s . Zo zien we heren jeans, dames short, maar ook eilanden, planten, luchtballonnen en natuurlijk… Doggs ronddartelen in G-Star RAW!

De videoclip is een creatieve ode aan denim geworden, met die typische vleug humor die we van Snoop Dogg en zijn video’s gewend zijn. Bij G-Star RAW zijn ze dan ook in hun nopjes met het eindresultaat. Gwenda van Vliet, Chief Marketing Officer van G-Star RAW, laat weten:

‘Snoop Dogg past bij G-Star. Hij is de beste in zijn klasse, authentiek en uitgesproken. Hij weet zichzelf steeds weer opnieuw uit te vinden en brengt werelden op een onverwachte manier bij elkaar. Onze gezamenlijke campagne brengt deze filosofie tot leven en is tegelijk een eerbetoon – met een grote knipoog – aan denim booties.’

Ook Snoop Dogg reageert:

‘Ik werk samen met G-Star omdat we beiden grenzen verleggen, voorop willen lopen en baanbrekend blijven. Wij zijn meesters in ons vak, leiders, snap je? Wij kijken beide vooruit!’

We houden je niet langer in spanning, hieronder kun je de bootylicious campagne van Snoop Dogg en G-Star RAW zelf gaan bekijken! (Dan alleen weer dit nummer uit je hoofd zien te krijgen…)

Beeld: G-Star Raw

#Love it, Wear it, Share it!

Deel jouw stijl @kledingwinkel_nl en word uitgelicht op onze social channels en maak kans op 150 euro shoptegoed. Tag jij ons ook?

Mis nooit meer iets!