Uitgaanstasjes

Uitgaanstasjes

Door Redactie

Uitgaanstas

Een uitgaanstasje is super handig als je een avondje gaat stappen of naar een festival gaat. Een tasje is niet alleen handig maar het maakt je outfit helemaal af. Er zijn echt leren uitgaanstasjes met leuke prints erop. In het leren tasje past een telefoon, een portemonnee en uiteraard je lipgloss. We maken de uitgaanstasjes in ons eigen atelier, je hebt dus echt iets van Hollandse bodem te pakken!


Welke vind jij het leukst?

De uitgaanstasjes hebben we in diverse soorten, geheel van slangenprint, met luipaardprint of met giraffe stippen. Ook hebben we een koehuid variant. Welke kies jij? De klepjes van de tasjes met dierenprint zijn voorzien van een harig vachtje. Zo is er voor elk wat wils. Welke bij jou past is aan jou natuurlijk.

Handig zo’n uitgaanstasje!

Er zit een lekker lang hengsel bij zodat je het uitgaanstasje goed over je schouder kan dragen. Het tasje sluit met een fijn gespje zodat er niets uit kan vallen als je staat te swingen op de dansvloer. En het tasje is van echt leer dus als het nat wordt blijven je spulletjes gewoon droog.

We verkopen de tasjes tegen een zacht prijsje dus bekijk hier onze leren uitgaanstasjes!