De Blauwe riem - Net iets anders!

De Blauwe riem - Net iets anders!

Door Redactie / 20-04-2022

De Blauwe Riem – Net iets anders.

Blauwe riemen, je ziet ze steeds meer in het straatbeeld. Een blauwe riem is net wat anders dan een bruine of zwarte riem. De blauwe riem is een trend die steeds meer omarmd wordt door zowel dames als heren. Dames combineren de blauwe riem perfect bij een mooie sjaal of handtas. De heren kunnen een blauwe riem het beste bij blauwe schoenen combineren. Voor een meer casual look wordt de blauwe riem vaak gecombineerd met leuke hippe sneakers van allerlei kleuren.

Diverse kleuren blauw.

Blauw komt in zoveel kleurschakeringen voor, dat een exact dezelfde kleur als je schoenen een ware zoektocht wordt. Toch is het niet storend als er een kleine afwijking is aangezien verschillende kleuren blauw ook weer mooi combineren met elkaar. Dan de volgende vraag, ga je voor een blauwe leren riem of een blauwe suède riem? Blauwe leren riemen zijn wat stoerder en passen dan ook mooi op een stoere jeans. Een suède blauwe riem is wat chiquer en kan prima gedragen worden op een nette broek of pantalon. De donkerblauwe riemen blijven dit najaar in trek. De wat fellere blauwe riemen worden dit najaar een modetrend.

Wil je een blauwe Riem kopen? Hier moet je op letten!

Ben je op zoek naar een blauwe riem? Lees dan even onderstaande tips door. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk met een net gekochte blauwe riem doen. De prijzen voor blauwe leren riemen variëren onder andere afhankelijk van de gekozen lederkwaliteit. Suède is duurder dan nerfleer en vergt wat meer onderhoud. Suède riemen zijn daarentegen weer een zeer mooie aanvulling op je collectie. Blauwe heren riemen en blauwe dames riemen koop je bij Riem & Zo vanaf €17,95 (splitleer) tot en met €39,95 (suède). Het verschil in prijs zit dus in de kwaliteit van het leer maar zeker ook in de kwaliteit en afwerking van de gesp.