De Cognac Riem - Maak de Juiste Combinaties!

De Cognac Riem - Maak de Juiste Combinaties!

Door Redactie / 20-04-2022

Een mooie cognac riem combineer je met cognac-kleurige schoenen. Dit is sinds enkele modeseizoenen een gangbare modetrend die door vele mannen gevolgd wordt. Maar er is meer dan dat.

Combineer met Blauw & Zwart

Een leren cognac riem voor heren past uiteraard zeer goed bij dezelfde kleur schoenen. Het warme cognac combineert daarnaast van nature uitstekend met de kleuren blauw en zwart. Kies je bijvoorbeeld voor een stijlvol blauw pak of kostuum, combineer deze dan met een passende cognac riem én-gekleurde cognac schoenen. Op een denim jeans staat een stoere cognac riem met nikkelvrije gesp erg mooi en trendy, je kan daar dan weer mooie cognac sneakers onder kan dragen. Als je een pak of kostuum draagt kies dan voor een zakelijke of feestelijke cognac ceintuur van maximaal 3 cm of 3,5 cm breed. Ga je juist voor een casual denim jeans kies dan juist voor een wat breder model, 4 of 5 cm brede riemen zijn dan het meest gangbaar.

Diverse Kwaliteiten Cognac Riemen

Wil je graag een cognac riem kopen? Je zoekt immers naar de finishing touch bij je nieuw gekochte schoenen. We hebben ze voor mannen en vrouwen in diverse soorten, prijsklasses en maten. De prijzen voor leren cognac riemen variëren afhankelijk van de gekozen lederkwaliteit. Heren- en damesriemen op maat zijn er bij Riem & Zo vanaf €17,95 tot en met €39,95. Het verschil in prijs zit voor het grootste deel in de kwaliteit van het leer, de afwerking van het specifieke exemplaar en de nikkelvrije gesp. De afwerking van een cognac herenriem of damesriem kan op verschillende manieren uitgevoerd worden; gebolleerd, gestikt of uitgesneden.