De Zwarte Riem – Altijd de juiste keuze!

De Zwarte Riem – Altijd de juiste keuze!

Door Redactie / 21-04-2022

Een mooie, eigentijdse lederen zwarte riem combineer je vanzelfsprekend probleemloos met zwarte schoenen of laarzen. Dit is een beproefd en veelgezien modebeeld, dat door zowel heren als dames sinds jaar en dag wordt gevolgd. Maar er is natuurlijk veel meer dan zwart gecombineerd met zwart. Een kwalitatief goede zwarte ceintuur kan namelijk bij zowel rood, wit, blauw, grijs als geel. Hij past door zijn donkere en neutrale tint eigenlijk bij heel veel fellere of juist wat rustigere kleuren. Kies dus niet automatisch voor de meest gangbare kledingcombinaties maar probeer eens iets nieuws.

Zwart combineert met vrijwel alles.

Een leren zwarte herenriem of damesriem past uiteraard zeer goed bij schoeisel van dezelfde kleur. Maar dat is een wel heel conservatieve keuze, het mag best wat spannender! Zwart is een veilige kleur en past eigenlijk overal bij maar denk eens aan de combinatie met een blauwe jurk, witte jeans of grijze pantalon. Mocht je niet de juiste kleur van een riem bij je lakschoenen, laarsjes of outfit vinden dan kun je hem altijd met een zwarte riem combineren. Op een stoere denim staat een brede zwarte riem van 4 of 5 cm breed met nikkelvrije gesp erg mooi waarbij je weer hippe sneakers kan dragen. Ga je goed gekleed en draag je een kostuum of pak kies dan voor een zakelijke zwarte ceintuur van 3 of 3,5 cm breed. Heb je een kek jurkje gevonden, combineer die met een leuke smalle zwarte damesriem.

Wil je een zwarte Riem kopen? Hier moet je op letten!

Wil je vandaag nog een zwarte riem kopen? Lees dan even onderstaande tips door. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk met een net gekochte zwarte riem doen. De prijzen voor zwarte leren riemen variëren onder andere afhankelijk van de gekozen lederkwaliteit. Zwarte riemen van splitleer zijn van minder kwaliteit leer dan zwarte riemen van nerfleer. Heren riemen en dames riemen koop je bij Riem & Zo vanaf €17,95 (splitleer) tot en met €39,95 (nerfleer). Het verschil in prijs zit dus in de kwaliteit van het leer maar zeker ook in de kwaliteit en afwerking van de gesp.