Riemen met dierenprints zijn hot!

Riemen met dierenprints zijn hot!

Door Redactie / 21-04-2022

Riemen Met Dierenprints Zijn Trendy, Zorg Voor De Juiste Match!

Dierenprint riemen zijn al een tijdje enorm ‘in’. En dat is best logisch, want wie dierenprints in zijn outfit heeft gaat mee met de internationale modetrend. Een tijgerprint riem, leren ceintuur met zebramotief of een riempje met koeienhuidhaar geven een hele robuuste, sexy en lekker opvallende look. Kortom je kiest voor fashion met een uitgesproken karakter en uitstraling. Deze trend is –hoewel vorig jaar al ingezet- dit jaar pas écht goed doorgebroken. Dat merken we aan het aantal bestellingen van dit type riem bij kledingwinkel.nl.

Bekijk hier alle koeienhuid riemen

Belangrijk is wel dat als je zo’n riem online koopt, je het onderscheid ziet tussen het dragen van dierenprint fashion zoals kleding en het dragen van een kledingaccessoire met dierenprint. Een broek of legging met tijgerprint is iets natuurlijk heel anders dan een tas, riem of armband van koeienhaar of slangenleer. De één is namelijk zeker niet vanzelfsprekend met de ander te combineren. Vaak zelfs liever niet. Daarom willen we jullie maar wat graag van enig kleding-, stijl- en kleuradvies voorzien. Kies je bijvoorbeeld voor een riem met geel/zwarte panterprint, wat een vrij populair item in onze webwinkel is, combineer deze dan alsjeblieft niet met een hele drukke tijgerprintbroek of fel roze rokje of jasje. Het geheel krijg je dan gewoon niet goed op elkaar afgestemd en de combinatie wordt té druk. Dan sla je de modeplank dus helaas behoorlijk mis.

Met je dierenprint-riem de juiste combi's maken

Het is aan te raden om drukkere accessoires met een opvallende print juist te matchen met rustigere kleding. Denk bijvoorbeeld aan een mooie, lichtblauwe, casual jeans met een leren riem met zebraprint. Of aan een handtas van koeienhuid die je draagt op een meer neutraal en basic spijkerjasje. Een accessoire geeft een meer subtiele ‘wild-look’ terwijl een kledingstuk meteen voor een zeer uitgesproken uitstraling zorgt. Wie een echt ‘jungle-statement’ wil maken moet wel enig gevoel voor fashion hebben. We zien helaas nogal eens goedbedoelde maar mislukte combinaties. Dus als je voor de spiegel staat moet je je wel even goed bewust zijn van de combinatie die je maakt.

Slang, panter of koe? Het fijne aan deze print is dat hij in tegenstelling tot een hoop andere prints zoals bloemen of andere ornamenten wél makkelijk te combineren is. Dat zit hem met name in de natuurlijke kleuren die deze prints in zich hebben. Het gaat alleen om het maken van de juiste keuzes. Je kan alle tinten bovendien als boven- en ondermode dragen.

Natuurlijk gaat het er uiteindelijk wel om dat je je eigen keuzes durft te maken, want iedereen is uniek. Maar maak geen modemissers door 2 totaal verschillende en met elkaar vloekende dierenprints met elkaar te combineren. Zoals bijvoorbeeld aan een bruine slangenprint riem op een shirtje met krokodillenmotief. Maak een fashionstatement door te kiezen voor subtiel en toch een stoere en wilde look te laten zien. Maar een riem met panterprint gecombineerd met pumps die hakken hebben in diezelfde tijgerprintprint? Top wat ons betreft!