Een passend cadeau voor vaderdag..?

Een passend cadeau voor vaderdag..?

Door Redactie

Als de 3e zondag van juni nadert wordt het vaderschap gevierd. Tijd om de geverfde knutselwerkjes en hardgekookte eieren in de vroege ochtenduren op bed te serveren. Papa staat vandaag de hele dag in de schijnwerpers!

Nu meteen naar de herenriemen

Lente

Elk jaar vieren we dit feest in de lente. In de twaalf daaraan voorgaande jaren stond vaderdag in de herfstmaand oktober op de kalender. Het initiatief om deze dag te verplaatsen naar het voorjaar kwam, jawel, van de bond van herenmodedetaillisten die hoogstwaarschijnlijk meer commerciële kansen roken in deze tijd van het jaar. Niet voor niets zijn juist kledingaccessoires sinds jaar en dag een meer dan populair geschenk.

Iedereen heeft ze ooit gegeven, die superleuke Donald-Duck-sokken of Mickey-Mouse-onderbroek die pap nooit draagt. En die goedbedoelde en vrolijk kleurende, mooie stropdas? Hij ligt helaas nog steeds in het cellofaanpapier onderin papa’s kledingkast. Ja, ook vaders hebben enige vorm van modebewustzijn ontwikkeld, dus nooit meer die vloekende kleuren en geprinte stripfiguren op herenkleding. Dank u!

Maar met welk persoonlijk en origineel geschenk maak je een vader anno nu wel blij? Een te duur scheerapparaat met 17 standen? Nee, natuurlijk niet. Baarden zijn juist enorm hip dus die mag je bij de Mediamarkt in het schap laten liggen. Naast de tablets, want ook een iPad behoort al tot zijn collectie. Een nieuw koffiezetapparaat lijkt een goed idee maar daar was je vooral zelf aan toe, niet helemaal fair. Dat wordt ‘m dus ook niet.

Lederen riem

Het moet natuurlijk wel een inspirerend cadeautje zijn wat past bij zijn vaderrol. En aangezien wij vrouwen thuis de dienst al uitmaken, al denkt hij van niet, mag er ook iets van symboliek inzitten. Met andere woorden, laat hem nou die spreekwoordelijke broekriem maar aan hebben en verras hem met een stijlvolle, mooie en handige leren herenriem.

De sokkenlade zit al propvol, boxershorts zijn echt een té voorspelbaar geschenk en overhemden zorgen voor veel ergernis bij het onontkoombare strijkwerk. In de garderobe van een man is daarentegen nog wel plaats voor een nette en goed matchende riem. Bij Riem & Zo hebben we voor vaderdag een speciaal assortiment heren riemen samengesteld voor een passend en onvergetelijk cadeau. We hebben de juiste maat, kleur en prijs voor elke heren outfit. Bruin, cognac en zwarte riemen zijn momenteel uitermate populair. Dit zijn de basics die vrijwel elke combinatie met schoenen en broek of pantalon verantwoord kunnen maken.