Dit zijn de leukste cadeaus voor Vaderdag

Dit zijn de leukste cadeaus voor Vaderdag

Door Fieke

Je bent erover uit: je wilt je vader een leuk kledingstuk of trendy accessoire geven in plaats van wederom een cadeaubon, gereedschap of een douchepakket. Maar wat is nu eigenlijk leuk om te geven (en te krijgen) op gebied van kleding voor heren? We helpen je graag op weg in dit blog, dus lees zeker door.

Waar kleding en accessoires perfect geschikt zijn om als Vaderdagcadeau te geven, kan het soms lastig zijn een keuze te maken. Los van zijn kledingmaat is het namelijk ook belangrijk om te weten wat zijn voorkeuren zijn op gebied van kleding. Zodra je dit weet gaat er echter een wereld voor je open aan mogelijkheden. Wat zo leuk is aan kleding en accessoires is dat het cadeaus zijn waar je vader geregeld wat aan zal hebben; kleding en accessoires draag je tenslotte dagelijks. Benieuwd naar de meest populaire keuzes voor Vaderdag? We zetten ze hieronder voor je op een rij.

Een hippe trui voor Vaderdag

Je wenst je vader graag alle warmte toe van de wereld. Hoe kun je dit beter duidelijk maken dan je vader een trendy, comfortabele trui te geven? Ondanks dat de kans groot is dat het warm is op Vaderdag doet dit zeker geen afbreuk aan een trui geven (en ontvangen) als cadeau; er zit tenslotte geen houdbaarheidsdatum op! Met een trui kun je alle kanten op, wat het zo’n fijn geschenk maakt. Er zijn vele verschillende modellen beschikbaar: losse truien, strakke truien, truien met een rits, truien met een capuchon et cetera. Houdt je vader wel van een casual, urban look? Kies dan voor een trui met capuchon, zoals de Tommy Hilfiger sweater. Ga voor een stoere look met een zip collar trui zoals deze Vanguard Half Zip Collar trui of juist voor een nette look met een effen trui die te combineren valt met een overhemd, zoals de Scotch & Soda Camel Trui Classic.

Sportkleding voor Vaderdag

Heb je een sportieve vader? In dit geval zul je hem ongetwijfeld blij maken met nieuwe sportkleding! Kies bijvoorbeeld voor een sportbroek, een sporttop of beide. Of hij nu gek is op hardlopen, fietsen of voetballen; binnen de uitgebreide selectie vind je ongetwijfeld een leuk cadeau dat perfect aansluit op deze interesse. Combineer een sportbroek en/of sporttop met een leuk setje sportsokken en het zal bij je vader zal ongetwijfeld gaan kriebelen om te gaan sporten; goed voor geest en lichaam!

De leukste accessoires voor Vaderdag

Of je voorkeur nu uitgaat naar een praktisch- of juist een modieus cadeau; met accessoires kun je werkelijk alle kanten op wanneer je een cadeau zoekt voor Vaderdag. Heb je een avontuurlijke, actieve vader? Wat dacht je dan van een praktische rugzak? Kies voor een stijlvol model wanneer je vader hem naar zijn werk zal dragen, of een stoerder model wanneer hij hem gaat gebruiken voor reizen of outdoor activiteiten. Of wat dacht je van een stropdas? Het ideale cadeau voor de vader met een beroep waarbij hij zich formeel moet kleden. Een andere klassieker voor Vaderdag is een mooie riem. Hierbij heb je keuze uit elegante, minimalistische riemen die goed bij formele werkkleding passen en stoere riemen die beter bij een casual outfit passen. Tenslotte kun je niet misgaan met een mooie armband (als je vader accessoires draagt). Door het brede aanbod aan armbanden zitten er ongetwijfeld wel een paar tussen die goed bij je vader passen.

Samengevat

We zullen onze beste kleding- en accessoirestips voor Vaderdag nog even voor je onder elkaar zetten:

  • Trui
  • Sportbroek
  • Sporttop
  • Sportsokken
  • Rugzak
  • Stropdas
  • Armband
  • Riem

Meer lezen

Benieuwd naar meer blogs met fashion tips over kleding en accessoires? Hierbij een greep uit onze andere blogs:

Bekijk en vergelijk het grootste aanbod dameskleding, herenkleding, kinderkleding, accessoires en nog meer online en veilig op Kledingwinkel.nl.